Lipozomálna Glutatión 200 ml
21,00 €
Popis & parametre
Glutatión je hlavný vnútorný antioxidant a je nevyhnutne nutný pre každú bunku nášho tela k svojej funkčnosti. Náš organizmus si glutatión dokáže vyrábať aj sám, ale často jeho produkcia v tele je nedostatočná.
Je dôležitý pri syntéze a oprave DNA, pri syntéze bielkovín a aminokyselín. Glutation má dôležitú funkciu v metabolizme železa av regulácii cyklu oxidu dusnatého. Ďalej je dôležitý pri udržiavaní vonkajších antioxidantov, ako sú vitamíny C a E.
Lipozomálna Glutation má neutrálnu vôňu a chuť, čo ho odlišuje od ostatných glutatiónov na trhu.
Glutation odporúčame: pri poruchách imunity, pre maximálnu regeneráciu po športovom výkone a pri nedostatku energie pre manažérov a ľudí, ktorí podávajú maximálny psychický výkon.
Zloženie
Demineralizovaná voda, lecitín slnečnicový geneticky nemodifikovaný, glutation, konzervačná látka sorban draselný, glycerín, antioxidant L-askorbát sodný.
Obsah v dennej dávke: DDD%
Lecitín slnečnicový 800 mg nestanovené
Glutation 400 mg nestanovené
Výživové hodnoty v 100 ml: Energetická hodnota 450,8 kJ / 107,6 kcal Tuky 7,72 g - z toho nasýtené 0,88 g sacharidy 7,0 g - z toho cukry 0,16 g bielkoviny 3,2 g.
Dávkovanie
Dospelí: 1x denne 10 ml (2 kávové lyžičky po 5 ml).
Správne užívanie Lipozomálneho Glutatiónu: Jednu dávku - 1 čajovú lyžičku lipozomálneho Glutatiónu, vylejte do 1 dcl. pomarančového džúsu, čaju alebo vody a vypite. Chuť lipozomálnych vitamínov sa napr. v džúse takmer úplne zneutralizuje.
Balenie
200 ml, pre dospelých 20 dávok.
Upozornenie
Krajina pôvodu: Slovenská republika.
Expirácia produktu je 6 mesiacov od dátumu výroby. Neotvorené skladujte na suchom, chladnom a tmavom mieste, ideálne v chladničke. Po otvorení skladovať v chladničke maximálne 30 dní. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Lipozomálne výrobky si neukladajte do zásoby. Najlepšie sú čo najčerstvejšie.
Náš tip
V našej ponuke nájdete ďalšie lipozomálne vitamíny.